Mac Software Cryptocurrency Mines în Exchange pentru acces gratuit la cont Premium

Let’s Cripptare a anuntat ieri ca API-ul ACMEv2 este acum live si cu aceasta vine abilitatea utilizatorilor de a obtine certificate wildcard gratuite. Aceasta a fost o caracteristică mult așteptată, deoarece certificatele de domeniu wildcard sunt mult mai scumpe decât certificatele gazdă unice obișnuite și, de asemenea, facilitează gestionarea certificatelor SSL pentru un domeniu. Certificatele Wildcard permit ca un singur certificat să funcționeze cu mai multe subdomenii ale unui anumit domeniu. De exemplu, dacă aveam un certificat de tip wildcard pentru domeniul bleepingcomputer.com, acel solutii securitate cibernetica ar putea fi utilizat pentru www.bleepingcomputer.com, test.bleepingcomputer.com, example.bleepingcomputer și orice alte subdomenii.

 

Dacă un proprietar de domeniu nu deține un certificat de tip “wildcard”, atunci trebuie să obțină unul pentru fiecare subdomeniu pe care îl operează, ceea ce pentru organizațiile mai mari ar putea deveni un coșmar de gestionare. Disponibilitatea acestei caracteristici vine cu lansarea versiunii 2 a API ACME sau a Mediului de gestionare automată a certificatelor, care este un protocol dezvoltat de Let’s Encrypt și Internet Security Research Group, care permite emiterea și instalarea automată a certificatelor SSL.

Deoarece domeniile cu metacaractere nu sunt acceptate în ACMEv1, utilizatorii care doresc să utilizeze certe de machete trebuie să facă upgrade la un client care acceptă ACMEv2. Din fericire, Let’s Encrypt a postat o listă de clienți de suport ACMEv2. Pentru cei care doresc să utilizeze oferta de certificare gratuită a lui Let’s Encrypts, ei vor trebui să-și autentifice proprietatea asupra unui domeniu utilizând o provocare DNS-01. Acest tip de provocare este când Let’s Encrypt emite un jeton asociat cu domeniul pe care încercați să-l emiteți un certificat și acest token trebuie să fie plasat în înregistrarea DNS TXT a proprietarului domeniului pentru acel domeniu.

 

Făcând acest lucru se dovedește a Să Criptați că dețineți domeniul și astfel aveți permisiunea de a primi un certificat de tip “wildcard” pentru acesta. Abilitatea de a obține certificate SSL gratuite pentru un singur server și acum certificate de tip wildcard aduce Internet-ul cu un pas mai aproape de funcționarea în întregime prin HTTPS. Pentru cei care sunt noi la Let’s Criptare și ar dori să învețe cum să înceapă, ei au un tutorial disponibil pe site-ul lor. Pentru a rămâne actualizat, arătați această pagină.

Leave a Reply

Copyright HOKUBU-12TOWN 2019
Shale theme by Siteturner